Denmark
Valutaer:
  Log ind  |   Opret konto    

Privacy Notice


Dit privatliv er vigtigt for os. For bedre at beskytte dine personlige oplysninger vi give denne meddelelse forklarer vores online-information og de valg, du kan gøre omkring den måde, dine oplysninger indsamles og anvendes. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på hvert punkt, hvor kan rekvireres personligt identificerbare oplysninger.

De oplysninger vi indsamler:

Denne meddelelse gælder for alle oplysninger indsamlet eller indsendt på Går Gear hjemmeside. På nogle sider, kan du bestille produkter, fremsætte anmodninger, og registrere for at modtage materialer. De typer af personlige oplysninger indsamlet på disse sider er: Navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, kredit / hævekort Information mv.

På nogle sider, kan du indsende oplysninger om andre mennesker. For eksempel, hvis du bestiller en gave online og ønsker det sendt direkte til modtageren, skal du indsende oplysningerne til modtageren. I denne omstændighed, de typer af personlige oplysninger, der indsamles, er: Navn, adresse, telefonnummer, osv)

Den måde, vi bruger Information:

Vi bruger den information du giver om dig selv, når du placerer en ordre kun at fuldføre ordren. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre den rækkefølge.

Vi bruger den information du giver om en anden person, når du placerer en ordre kun at sende produktet og bekræfte levering. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre den rækkefølge.

Vi bruger retur e-mail adresser til at besvare e-mail, vi modtager. Sådanne adresser ikke anvendes til andre formål og deles ikke med eksterne parter.

Vi bruger e-mail-adresse, du angiver, når du tilmelder dig en konto eller fuldføre en ordre til at kontakte dig vedrørende status for ordren. Vi deler ikke din e-mailadresse med tredjeparter, medmindre du specifikt anmode om, at vi gør det.

Vi bruger din forudsat emailadresse vores nyhedsbreve hvis du vælger at tilmelde dig nyhedsbrevet. Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid ved hjælp af linket i bunden af ​​hvert nyhedsbrev. Vi hader spam så meget som du gør, og hurtigt ære enhver "ikke kontakt" anmodninger.

Vores forpligtelse til datasikkerhed:

For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data nøjagtighed, og sikre den korrekte anvendelse af oplysninger, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Vores forpligtelse til Child Privacy:

Beskyttelse af privatlivets fred for den meget unge er særligt vigtigt. Derfor vi aldrig indsamle eller bevare oplysninger på vores websted fra dem, vi rent faktisk ved er under 13, og ingen del af vores hjemmeside er opbygget til at tiltrække nogen under 13 år.

Hvordan du kan få adgang eller rette dine oplysninger:

Du kan få adgang alle dine personlige oplysninger, vi indsamler online og vedligeholde ved at logge ind på din konto ved hjælp af konto linket øverst til højre på hver side Min. Vi bruger denne fremgangsmåde for at bedre beskytte dine oplysninger.

Sådan Kontakt os:

Skulle du har andre spørgsmål eller bekymringer om disse fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os via linket Kontakt os nederst på hver side.

Copyright © 2020 www.komfortabeltskosalg.com. Powered by Nike Løbesko
Din IP adresse er: 3.214.184.250